CAL MÚCIO
Producció Futura
A Cal Múcio, treballem pensant en el futur. Tot i que actualment part de la producció s’orienta a l’autoconsum, la voluntat del projecte és avançar cap a una comercialització gradual i sostenible dels productes agrícoles de la finca.
Amb una vinya de nova plantació i arbres fruiters joves en creixement, estem posant les bases per oferir productes de qualitat, respectuosos amb l’entorn i amb identitat pròpia.

Vinya per a raïm de taula i vi
Plantació realitzada a la primavera de 2024.
En fase de creixement, amb una previsió de primera collita a partir de 2026–2027.
Objectiu: destinar part del raïm a consum directe i part a l’elaboració de petits lots de vi artesanal.
Millora i expansió de la fruita
Increment progressiu de la producció de prunes, albercocs i avellanes.
Optimització del rendiment amb sistemes de reg localitzat i cura ecològica dels arbres.
Infraestructura i equipament
Instal·lació d’un sistema de reg gota a gota, per millorar l’eficiència hídrica i afavorir un desenvolupament més regular dels cultius.
Estudi de la incorporació de petits espais d’emmagatzematge i manipulació bàsica de producte (selecció, assecat, etiquetatge).
El creixement del projecte es planteja amb una visió respectuosa amb el territori i adaptada al ritme natural del conreu. Apostem per tècniques poc invasives, una gestió responsable de l’aigua i una activitat que pugui consolidar-se sense perdre l’essència rural.